1-graviola-st

Graviola 100%

120.00 lei

Pentru obtinerea sucului de Graviola, fructele sunt recoltate manual, selectate cu grija, spalate, curatate prin tehnica numita „peeling”. Se elimina tulpina si baza. Din fructele astfel tratate, se obtine prin sfaramare si amestecare o pasta care urmeaza a fi racita, pasteurizata si imbuteliata aseptic. Aroma variaza de la picant la foarte dulce. Graviola este o sursa bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B, precum si fibre dietetice.

Categorie:

Descriere produs

Graviola este un copac vesnic verde, originar din Mexic, Cuba, America Centrala, Caraibe, Puerto Rico si America de Sud. De putina vreme, Graviola este raspandita si in Sud-Estul Asiei, in special in Vietnam. Face parte din familia ananasului Annonaceae. Fructul mai poarta numele de Announa Muricata, Graviola in Brazilia, Guanabana in Spania si Soursop in limba engleza. In popor i se mai spune si copac al ploii, mar custard sau paw paw brazilian. Este un fruct tepos, ce contine o pulpa de culoare alba, cu seminte negre si gust foarte dulce si usor acid. Fructul este foarte mare si are miezul dulce-acrisor de culoare alba. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru prepararea de bauturi. Frunzele si fructele acestei plante sunt folosite la tratarea infectiilor, virozelor si depresiei. Triburile din zona Amazonului utilizau frunzele si mugurii pe post de antibiotic natural. Este folosit in special pentru tratarea celulelor tumorale si canceroase dar si ca agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene cat si fungice. In general, fructele si semintele zdrobite sunt folosite impotriva viermilor si parazitilor intestinali. Sucul de fructe este utilizat pentru a combate febra rece, pentru a creste cantitatea de lapte dupa nastere, precum si ca astringent pentru diaree si dizenterie. Radacinile impreuna cu coaja si frunzele sunt folosite in fabricarea ceaiurilor cu efect linistitor, considerate sedative, antispastice si hipotensive. Ceaiul de frunze este administrat ca un tonic cardiac, ca un remediu pentru ficat, si tratament pentru astm, tuse si gripa. Mai este utilizat pentru artrita si reumatism.

Sucul de Graviola are efecte benefice pe perioada tratamentului chimioterapeutic, cand stomacul este sensibil in aceasta perioada si sucul ajutand foarte mult la stabilizarea lui si ameliorand efectele post-chimioterapeutice. Sucul de Graviola curata stomacul si, din aceasta cauza, se recomanda consumul in mod progresiv, de la putin la mai mult, pentru a lasa organismul sa se adapteze cu acest produs.

Efecte:

  • antitumoral – inhiba cresterea celulelor tumorale
  • inhiba virusul hepatic B si cancerul hepatic
  • anticancerigen – activitate citostatica la celulele canceroase
  • antispasmotic calmeaza durerile
  • sedativ
  • hipotensiv – reduce tensiunea arteriala
  • inhibitor cardiac – scade frecventa cardiaca si contractilitatea
  • antiparazitar
  • anticonvulsiv
  • energizant – carbohidratii din compozitie reprezinta o sursa buna de energie
  • astringent- calmeaza mucoasele inflamate
  • antiviral cu efect pe virusul Herpex Simplex
  • antibacterian si antimicrobian cu spectru larg atat la infectii bacteriene cat si fungice
  • viermicid – eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor intestinali
  • febrifug – combate febra rece ( antifebril/antipiretic)
  • intareste sistemul imunitar – previne racelile
  • antidepresiv
  • vasodilatator – dilata vasele de sange

Graviola mai poate fi folosita pentru efectele ei calmante si mentinerea unei stari pozitive, prevenind starile depresive, stresul sau regenerarea celulelor nervoase, precum si ca adjuvant in tratamentul de plamani, ficat, colon, pancreas, rinichi si stomac. Mineralele continute de Graviola ajuta la intarirea oaselor si la prevenirea osteoporozei. Continutul in fibre ajuta la procesul de digestie, prevenind constipatia si tulburarile digestive.

Contine:

Graviola 100%

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Graviola 100%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *