Magazin produse naturiste

Cosul dumneavoastra e gol.

Mergi la pagina principala »

Graviola suc natural pur 100 %

Graviola suc natural pur 100 %

Fii primul care evalueaza acest produs.

Availability: In stoc

169,00 RON
OR

Prezentare

Sprijina tratamentul chimioterapeutic.

Graviola suc natural pur 100 %

Mai multe poze

Detalii

Despre fructul Graviola?

Graviola este un fruct cu tepi al copacului Guanabana, originar din padurile tropicale ale Amazonului. Aceasta planta face parte din medicina traditionala a Americii Centrale si de Sud de secole. Triburile din aceste zone utilizau frunzele si mugurii pe post de antibiotic natural.

Graviola

 

Studii   clinice

Studii medicale realizate de-a lungul a mai multii ani de cercetari au descoperit ca Graviola are un aport foarte important in cresterea  gradului de imunitate a organismului (care poate fi slabit de 0 muttitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizat pentru a lupta impotriva intectlilor grave, ca tntantor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic in adenom de prostate, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

 

ln 1997 s-a descoperit ca Acetogeninele  din Graviola au 0 putere de 10.000 ori mai mare decat Adriamycin (un medicament chimioterapeutic folosit pana alunei pe scara larga) sl au avut efecte citotoxice excelente, ducand la distrugerea complete a cancerului de colon in toate testele efectuate. In plus, spre deosebire de Adriamydna,  Graviola nu are nici un efect asupra celulelor sanatoase.

Un alt studiu, efectuat in 1999, a aratat ca Annoglacynele A ~i S, continute in Graviola, au avut un efect de pana la 10.000 de ori mai putemic decat Adriamycina Tn cancerul de san MCF-7 sl foarte eficient in cancerul pancreatic Faza a 2-a, iar in 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine in cancerul hepatic.

 

Compusul 1, unul din cele cinc extracte din sernintele   de graviola a fost descoperit ca este "citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) in care exista de 10.000 de ori polenta adriamicinei". Adriamicina este denumirea cornerciala a agentului chimic doxorubucina si este cunoscut sub numele de "diavolul rosu", porecta oblinuta atat datorita culorii rosii puternice cat si efectelor secundare teribile ce arneninta viata, care includ printre altele si daune fatale ale sistemului cardiovascular. Aceasta lipsa cumplita a "dtotoxicitatii selective", abilitatea de a ucide celulele canceroase si nu pe cele sanatoase, este ceea ce face adriamicina atat de periculoasa.

 

De la studiul din 1996, fructul de graviola a fost foarte puijn cercetat. A existat un studiu al celulei in 1999 care a descoperit  ca fructul  Graviola are o activitate impotriva  cancerului  la prostate si a celui mamar.

 

Un alt studiu asupra celulei realizat in 2002 a demonstrat faptul ca graviola are activitate impotriva cancerului hepatic, tnsa niei 0 alta analiza nu a fost la fel de prormtatoare ca studiul original din 1996.

 

Efecte benefice ale sucului   de  Graviola:

•  inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic;

•  inhiba cresterea celulelor tumorale;

•  activitate citostatica la celulele de cancer;

•  activitate antibacteriala;

•  activitate antivirala cu efect la Herpes simplex;

•  activitate antidepresiva;

•  activitate antiparazitara;

•  calrneaza durerile;

•  activitate anti-malarie;

•  antibacterian;

•  antihelminllc;

•  anticonvulsivant;

•  antidepresiv;

•  antifungic;

•  depresant cardiac;

•  citotoxic;

•  febrifug;

•  hipotensiv;

•  stimulant digesliv;

•  vasodilatator;

•   vermifug;

 

Mod de administrare

 

O cura cu Graviola  dureaza 5 zile si se administreaza dupa cum urmeaza :

Ziua 1 : dimineata   20 ml pranz         20 ml

Ziua 2, 3, 4 si 5 :dimineata   30 ml pranz         30 ml seara          30 ml

 

Recomandari  :

 •  sucul de Graviola trebuie administrat doar dupa masa;

•  se dilueaza cu 150-200ml de apa;

•  se recomanda ca inainte de masa  sa se consume 0 cana cu ceai de salcam;

•  odata deschisa sficla, se pastreaza doar in frigider si se consuma de preferat in 5 zile;

•  dupa cura de 5 zile se recomanda 0 pauza de 3 saptamani, dupa care se poate relua



 

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.